skip to Main Content

Tilmeld dig vores nyhedsbrev:

Ansigtsbehandlinger

Denne behandling indeholder flere af de bedste elementer i en ansigtsbehandling, hvor det hele bliver tilpasset din huds tilstand og hvad du har lyst til. Så ønsker du en lille skræddersyet behandling med fokus på nogle få ting, er det denne behandling du skal vælge. Du har også mulighed for selv at bestemme behandlingens fokus og fortælle, hvad du ønsker din behandling skal indeholde.
Behandlingen består af:

– Afrensning inkl. analyse og valg af behandlingens fokus
– Enzympeeling
– Kan f.eks. indeholde dybderens, massage, kølende rullere, frugtsyrepensling, masker mm.
– Afsluttende produkter

689,- kr.

Denne behandling indeholder flere af de bedste elementer i en ansigtsbehandling, hvor det hele bliver tilpasset din huds tilstand og hvad du har lyst til. Så ønsker du en skræddersyet behandling med fokus på flere ting, er det denne behandling du skal vælge. Du har også mulighed for selv at bestemme behandlingens fokus og fortælle, hvad du ønsker din behandling skal indeholde.
Behandlingen består af:

– Afrensning inkl. analyse og valg af behandlingens fokus
– Enzympeeling
– Kan f.eks. indeholde dybderens, specialmassage f.eks. japansk lifting, gua sha massage, kølende rullere, frugtsyrepensling, specialmasker mm.
– Afsluttende produkter inkl. special sera

859,- kr.

Denne behandling indeholder alle de bedste elementer i en ansigtsbehandling, hvor det hele bliver tilpasset din huds tilstand og hvad du har lyst til. Så ønsker du en stor skræddersyet behandling hvor du ikke skal nøjes, er det denne behandling du skal vælge. Du har også mulighed for selv at bestemme behandlingens fokus og fortælle, hvad du ønsker din behandling skal indeholde.
Behandlingen består af:

– Afrensning inkl. analyse og valg af behandlingens fokus
– Enzympeeling
– Kan f.eks. indeholde dybderens, specialmassage f.eks. japansk lifting, gua sha massage, ansigtsakupunktur, kølende krystal rullere, frugtsyrepensling, flere specialmasker mm.
– Afsluttende produkter inkl. special sera

999,- kr.

Avanceret syrekompleks behandling, som giver den ultimative peeling og fornyelse af huden. Effektiv behandling der modvirker linier/rynker, hyperpigmentering, solskader, uren hud og giver generelt en optimering af huden struktur og fylde. Findes i tre udgaver, for bedste virkning på den enkeltes hud.
OBS: Kræver brug af Nimue AHA produkter i mindst en måned, da huden skal tilvænnes syren gradvist for bedste resultat.

Behandlingen består af:

– Afrensning inkl. analyse
– Tetra enzympeeling
– SRC frugtsyre kompleks, bestående af forskellige syrer og enzymer
– Collagen maske eller Alginat maske og TDS
– Afsluttende produkter

829,- kr.

Denne “Lunch Peel” behandling arbejder med aktivt kul, varme, skummende aktiver, mild frugtsyre og enzymer, så du på blot 30 minutter bliver dybderenset, detoxet, iltet og exfolieret i overfladen af huden.

Dette giver dig en hud med færre urenheder og linier, mere glød, forfinet porestørrelse, finere overflade og forbedret fugtniveau.

Behandlingen består af:

– Afrensning inkl. analyse
– Aktivt detox complex, virketid 5-10 minutter
– Afrensning af complex med varme omslag
– Afsluttende produkter inkl. TDS

479,- kr

Denne behandling er for dig som ønsker øget spændstighed og collagen i huden, og som vil have det nyeste indenfor aktiv anti-age.
Behandlingen udføres med nåle på 1mm og det anbefales at lave behandlingerne som kurforløb af 6 gange med ca. 4 ugers mellemrum, for endnu bedre resultater.

Behandlingen består af:

– Afrensning inkl. analyse
– Enzympeeling
– Udførelse af Microneedling med rulle, special Super Fluids og TDS serum
– Collagen maske eller Alginat maske
– Hyaleronsyre ampul

Microneedling første gang 1399,- kr., derefter 799,- kr. pr. gang i kurforløb.

Vælg denne ydelse hvis du har spørgsmål om din hud, og du gerne vil kigges på inden du vælger en ansigtsbehandling. Du kan også booke denne tid hvis du vil have råd og vejledning omkring hvilke produkter du skal bruge derhjemme.
Vi gennemgår så meget som muligt, ønskes der længere tid afsat, kontakt da klinikken via mail info@klarhud.dk eller telefon +45 31327478
Konsultationen er gratis ved køb af produkter over 500,- kr.

399,- kr.

Bryn og vipper/Lash lift

Retning af bryn giver øjnene et naturligt løft, og farvning af vipper og bryn er med til at give ansigtet mere karakter og udstråling.

Vi har stort fokus på at få det bedste ud af formen på dine bryn, og hjælper dig gerne hvis du har fået taget lidt for meget af formen. Brynene skaber en ramme til ansigtet, som kan fremhæve dit udseende og give dig et fuldendt look.

Book tid til bryn styling, hvis du gerne vil vide, hvordan du kan få det fulde potentiale ud af dine bryn. Her måler vi op, farver, vokser og viser dig hvordan du kan farve dine bryn op med makeup, så eventuelle huller kan korrigeres.

Til lash lift og brow lamination arbejder vi med Elleebana, som er et af de største og mest anerkendte mærker på markedet. Du får altid ReGen keratin kur med i behandlingen, som er en behandling der styrker og plejer vipperne efter lash og brow lift.
Lash lift er et permanent vippebuk, der holder i ca. 4-8 uger. Lash lift er til dem der ønsker et naturligt look, men som vil undgå vippebukkeren og som ikke ønsker eyelash extensions.
Brow lamination/lift giver dine naturlige bryn et mere fluffy og fyldigt look, og får de stride brynhår til at ligge pænere, så du ikke skal slås med at de vender nedad eller lignende. Behandlingen holder op til 4-6 uger.

Priser

Farvning af vipper 129,- kr.
Farvning af bryn 129,- kr.
Retning af bryn 129,- kr.
Farvning og retning af bryn 229,- kr.
Farvning af vipper og bryn inkl. retning 299,- kr.
Brow styling 449,- kr.
Brow lamination/lift inkl. farvning og retning og keratin kur 549,- kr.
Brow lamination/lift inkl. retning og keratin kur 499,- kr.
Lash lift inkl. keratin kur 499,- kr.
Lash lift med farve af vipper og keratin kur 549,- kr.
Relax/reverse af lash eller brow lift 249,- kr.

I forbindelse med skræddersyede ansigtsbehandlinger gives 50% rabat på farvning og retning af bryn og vipper.

Hårfjerning med Sugaring/Voks

Klinikken har gennem mange år specialiseret sig i anvendelsen af professionel body sugaring, som påføres og fjernes fra huden med en særlig hånd-teknik.
Vi anvender derudover hypoallergen flydende spartelvoks og hard wax fra Perron Rigot ved almindelig voksning, dette sikrer et tyndt og præcist lag voks, som giver et skånsomt og grundigt resultat. 

Sugaring giver mange unikke fordele. Måden hårene bliver fjernet på med den specielle teknik og sukkermasse, gør at de bliver fjernet i hårets vækstretning. Dette gør at man undgår knækkede hår, unødvendigt ubehag, irritation og meget mere. Denne metode er mere skånsom ved huden i de sarte områder, da den ikke tager fat i huden og man flekser hårene ud i groretningen.

Den sukkerpasta som anvendes ved sugaring, er en blanding af naturlige ingredienser og indeholder ingen kemikalier, som kan skade hud og krop. Metoden man bruger til at arbejde massen ind på, fjerner meget effektivt døde hudceller og efterlader huden silkeblød, glansfuld og utrolig sund at se på.

Ved hårfjerning med sugaring eller voks, anbefales det at hårene er mellem ½-1 cm lange. Er de længere, bedes de trimmes før behandling, for at sikre det bedste resultat.

Vi yder en loyalitetsrabat ved hårfjerning, da det tager mindre tid i nogle af de mindre områder, hvis du holder behandlingen ved lige. Dette gør at du som kunde sparer penge, samtidig med at du får mindsket hårvæksten når du får fjernet hårene inden for de 6 uger. Tiderne bookes med det gældende interval, for at opnå rabatten.

Undgå bodylotion inden en hårfjerningsbehandling, og undgå at peele området samme dag og dagen efter, samt sol, sauna og svømmehal ca. 24 timer efter. Medbring gerne et rent og løstsiddende stykke tøj til det område der lige er blevet behandlet. Dette er for at sikre det bedste resultat af din behandling.

Ved indgroede hår og irritationer, anbefales det at peele huden mildt ca. to gange ugentligt, gerne efterfulgt af ShaveSafe, og at fugte huden med Alexandria lotion som fugter og beroliger uden parfume og tilstoppende ingredienser.

Priser

Sugaring

Spar 150,- kroner ved voks af hele ben, sammen med enten bikini/tanga eller brazil voks/sugaring når du booker tiderne hos den samme behandler.
Bikini/tanga ny (kvinder) 369,- kr.
Bikini/tanga 6-10 uger (kvinder) 319,- kr.
Bikini/tanga 2-5 uger (kvinder) 279,- kr.
Brazil ny (kvinder) 569,- kr.
Brazil 6-10 uger (kvinder) 499,- kr.
Brazil 2-5 uger (kvinder) 449,- kr.
Armhuler 2-8 uger 219,- kr.
Armhuler ny 249,- kr.
Arme 359,- kr.
Ryg inkl. skuldre 449,- kr.
Bryst og mave 449,- kr.
Lænd, skuldre, bryst eller mave 329,- kr.
Baller (kvinder) 169,- kr.
Overlæbe, hage eller kinder 149,- kr.
Overlæbe og hage 199,- kr.
Halvt ansigt (overlæbe, hage og kinder) 249,- kr.

Voks

Spar 150,- kroner ved voks af hele ben, sammen med enten bikini/tanga eller brazil voks/sugaring når du booker tiderne hos den samme behandler.
Intim voks og voks i ansigtet udføres med hard wax(voks der størkner, og er ekstra mild ved huden)
Bikini/tanga ny (kvinder) 369,- kr.
Bikini/tanga 6-10 uger (kvinder) 319,- kr.
Bikini/tanga 2-5 uger (kvinder) 279,- kr.
Brazil ny (kvinder) 569,- kr.
Brazil 6-10 uger (kvinder) 499,- kr.
Brazil 2-5 uger (kvinder) 449,- kr.
Halve ben (inkl. knæ) 329,- kr.
Hele ben 529,- kr.
Arme 299,- kr.
Ryg inkl. skuldre 399,- kr.
Bryst og mave 399,- kr.
Lænd, skuldre, bryst eller mave 299,- kr.
Baller (kvinder) 169,- kr.
Overlæbe, hage eller kinder 129,- kr.
Overlæbe og hage 189,- kr.
Halvt ansigt (overlæbe, hage og kinder) 229,- kr.
Næse eller ører 149,- kr.

CND Shellac/Creative Play Gel Polish

CND Shellac – en fusion mellem lak og gele.

Shellac er innovation og en ny måde at tænke lak på, da den kombinerer den hurtige og nemme påføringsteknik fra neglelakken og sit holdbare resultat fra geléen. Shellac påføres med en pensel, fuldstændig som var det en almindelig neglelak og fjernes på kun 10 minutter med små pads og uden brug af file.

Shellac hærder ved UV lys, så der er nul tørretid. Den er tynd og fleksibel som neglelak. Den ser naturlig ud og giver en stærk beskyttelse af naturneglen.

Vi arbejder også med CND Creative Play Gel Polish, som er CND’s svar på de klassiske gel polishes. Her får du et væld af farver og mere styrke, så det kan være et bedre valg hvis Shellac ikke holder optimalt på dine negle.

Shellac indeholder IKKE formaldehyd, formaldehyd resin, toluen og dibutyl phthalater.

Udover Shellac, forstærker vi dine naturnegle ved behov, dette har vi forskellige produkter til.
Plexi Gel/Soft gel er CND’s nyeste innovative gele, der er ultra skånsom. Den kræver ingen filing på naturneglen og er opløselig med Shellac Remover. Plexi Gel er fantastisk til en let forstærkning af naturneglen og som en ekstra forstærkning under Shellac hvis man selv mangler lidt styrke.

Priser

Shellac/Gel Polish med farve 389,- kr.
Shellac/Gel Polish med fransk kant 419,- kr.
Shellac/Gel Polish med simpel nail art fra 459,- kr.
Shellac/Gel Polish med fullcover nailart eller glimmer fra 489,- kr.
Aftagning af Shellac/Gel Polish i forbindelse med ny behandling 99,- kr. (Aftagning fra anden klinik 199,- kr.)
Aftagning af Shellac/Gel Polish 199,- kr. (Aftagning fra anden klinik 299,- kr.)
Soft gel/Plexi Gel i forbindelse med Shellac/Gel Polish 99,- kr.
Soft gel/Plexi Gel forstærkning af naturnegl 389,- kr.
Ekstra neglepleje i forbindelse med Shellac/Gel Polish 99,- kr.

Når der bookes via online booking vælges hænder eller fødder, så vi kan være klar til din behandling.

Rygbehandling

Behandlingen for dig med uren hud på ryggen.

Behandlingen består af:
– Afrensning
– Enzympeeling
– Grundig dybderens
– Plejende maske
– Afsluttende produkter

Der kan ved nogle tilfælde bruges en speciel frugtsyre peeling i mere angrebne områder, for endnu bedre resultat. Aftales med behandleren inden booking.

599,- kr.

Vi skræddersyer altid vores behandlinger til dig og din hud, så du får lige det du har brug for. Alle behandlinger inkluderer en hudanalyse, så vi er sikre på at du får den rette behandling. Derudover vejleder vi dig gerne i forhold til hjemmepleje og fortsat forløb.

Kontakt os på info@klarhud.dk hvis du har brug for at få forklaret mere om behandlingerne, og for tilbud på kurforløb med f.eks. microneedling og frugtsyre, dette kan kombineres på mange måder afhængig af hudtilstanden.

I forbindelse med skræddersyede ansigtsbehandlinger gives 50% rabat på farvning og retning af bryn og vipper.

Back To Top