skip to Main Content

Tilmeld dig vores nyhedsbrev:

Sugaring/Voks hårfjerning Frederiksberg

Er du træt af, at dine hår vokser ud igen med det samme efter barbering? Så kan det være, at du skal prøve sugaring/voks hårfjerning Frederiksberg.

Sugaring, som stammer fra Mellemøsten, er en af de ældste metoder til at fjerne uønsket hårvækst. Hårfjerning med sugaring minder meget om voksning. Forskellen er bare, at voksen erstattes med en varm sukkermasse, der på en sikker og effektiv måde fjerner uønsket hår på kroppen.

Ønsker du at prøve sugaring på Frederiksberg, så kan vi hos Klar Hud hjælpe dig af med uønsket hårvækst.

klarhud-forside

100% naturlig voks hårfjerning Frederiksberg

Sugaring er en effektiv og 100% naturlig hårfjerningsmetode. Produktet indeholder kun sukker, vand og citron. Sukkeret klæber sig kun til de døde hudceller, som gør behandlingen skånsom og mindsker risikoen for indgroede hår. Nogle oplever endda, at det er mindre smertefuldt end andre voksbehandlinger. Hvis du er sart, anbefaler vi sugaring fremfor voks – særligt omkring intimområdet.

Det gode ved sugaring er også, at hvis det bliver gjort jævnligt, så vil de nye hår blive finere, blødere og endnu mindre. Det skyldes, at hårene bliver fjernet med roden. Din hud vil derfor være glattere og blødere i længere tid end ved barbering. 

 

Forberedelse inden hårfjernelse med sugaring Frederiksberg

Når du skal have fjernet hår med sugaring, er det vigtigt, at du lader håret gro i ca. 2 uger efter sidste barbering, så håret er ca. 1-1,5 cm. Er håret for kort, kan behandlingen nemlig ikke udføres, så hellere at håret er for langt end for kort, når du møder op til din bookede tid til sugaring Frederiksberg. 

Peeling af huden er også en vigtig del, da det fjerner de døde hudceller, så indgroede hår kan undgås og huden bedre kan ånde. Det er dog vigtigt, at du ikke peeler huden på dagen, hvor du skal have voks hårfjerning med sugaring. Derudover er det også vigtigt, at du ikke påfører nogle former for cremer eller olier på området. 

 

Gode grunde til at vælge sugaring/voks hårfjerning Frederiksberg

Sugaring er en skånsom og naturlig måde at fjerne uønsket hårvækst, der samtidig efterlader din hud glat og blød. Da behandlingen er så blid mod huden, kan den anvendes på selv de mest følsomme områder som ansigt, intimområdet eller armhuler. Sugaring kan altså anvendes overalt på kroppen.

Der er flere gode grunde til at vælge sugaring/voks hårfjerning. Nogle af dem kan du læse her:

 • Sugaring bruges overalt på kroppen
 • Kan bruges til alle hudtyper – også sensitiv hud
 • Langtidsholdbare resultater – op til 6 uger
 • 100% naturlige ingredienser – sukker, vand og citron
 • Kan anvendes flere gange på samme sted for et optimalt resultat
 • Gør ikke nær så ondt som andre hårfjerningsmetoder
 • Er vandopløseligt
 • Hårene bliver med tiden finere og der kommer færre af dem
 • Fjerner døde hudceller og giver huden et friskere udseende
 • Bedre hygiejne i forbindelse med hårfjerning, da bakterier ikke kan leve i sukkermassen

 

Efterbehandling af sugaring Frederiksberg

Efter du har fået fjernet hår med sugaring, er huden meget åben. Det er derfor vigtigt, at du passer ekstra godt på din hud i de første 24 timer efter behandling. Det betyder, at du skal undgå peeling af huden, træning, sol, svømmehal, sauna og at kradse i huden. Du må til gengæld gerne tage et bad og bruge cremer med lindrende effekt som for eksempel Alexandria lotion, som både fugter og beroliger huden. 

 

Få et godt resultat med sugaring Frederiksberg

Efter de første par gange du har fået en sugaring behandling, vil du opleve, at der stadig er nogle få hår tilbage. Dette skyldes, at hårene gror i tre forskellige stadier. For at sikre at hårene vokser synkront, frarådes det, at du barberer dig mellem behandlingerne. Ved gentagne behandlinger opnår du det bedste og mest holdbare resultat.

Når du har prøvet sugaring hårfjerning, kan du med fordel efterbehandle ved at følge tre nedenstående punkter:

 1. Peeling af huden 2-3 gange om ugen med bodyskrub
 2. Start først med at peele huden 2 dage efter behandlingen og stop 2 dage inden næste
 3. Påfør fugtighedscreme hver dag bortset fra dagen, hvor du skal have behandling

 

Bestil tid til sugaring på Frederiksberg

Vil du gerne bestille en tid til voks hårfjerning med sugaring, så kan du booke en tid her på siden. Skulle du have spørgsmål til sugaring eller andre af vores behandlinger, er du velkommen til at ringe til os på telefon 31 32 74 78 eller sende os en mail på info@klarhud.dk. Så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Back To Top