skip to Main Content

Tilmeld dig vores nyhedsbrev:

CND Shellac Frederiksberg

CND Shellac er til dig, der ønsker flotte og elegante negle. Derudover vil du opleve, at neglelakken går ind og beskytter dine naturlige negle, som derfor kan blive holdbare, lange og flotte.

Ved at vælge CND Shellac kan du sige farvel til lang tørretid og ridser i lakken. CND er en lak, der holder i mere end 14 dage, og så indeholder den ikke formaldehyd, formaldehyd resin, toluen og dibutyl phthalater.

Skal dit ønske om elegante, flotte og holdbare negle gå i opfyldelse, så er CND Shellac lige noget for dig.

klarhud-forside

Hvad er CND Shellac?

CND Shellac er en professionel og patenteret neglelak, der er anerkendt verden over med dens lange holdbarhed og i et væld af smukke farver. CND Shellac er en kombination af gele og almindelig neglelak. Du får det lette udtryk fra lakken og den gode holdbarhed fra geleen. CND Shellac er specielt til dig, der ønsker smukke negle i længere tid.

Shellac giver flotte negle helt uden mærker, ridser og uden at skalle af, samtidig med at den bevarer sin høje glans i op til 3 uger. Aftagning gøres med remover wraps, så der skal ikke files på neglene for at få lakeringen af. Dine naturlige negle bliver derfor ikke skadet eller tynde, uanset hvor lang tid du bruger CND Shellac.

Hos Klar Hud kan du vælge mellem mange flotte farver, nail art, glimmer, fransk kant og meget mere, når du skal have lavet negle. Vi kan derfor skabe præcist de negle, som du ønsker.

CND Shellac behandling Frederiksberg

Shellac er CND´s revolutionerende neglelakeringssystem, der giver dig en glat og fejlfri lak, der holder op til 2-3 uger. Det særligt udviklede produkt gør, at neglelakken er 100% tør, når du forlader vores klinik på Frederiksberg og giver dig et smukt og glansfuldt resultat. For at give lakken den styrke, der får den til at holde i op til 2-3 uger, skal Shellac hærde i UV lys. CND Shellac er den perfekte lak helt uden mærker, ridser eller afskalning, som er ideel til dig, der ønsker at have flotte negle.

Her hos Klar Hud på Frederiksberg kan du få lavet flotte Shellac negle, som vil få dine hænder til at skabe opmærksomhed.

Shellac CND behandling skal udføres professionelt af en certificeret og eksamineret negleteknikker, og det kan derfor ikke bruges til hjemmebrug.

Med CND shellac får du:

  • Neglelak der holder op til 2-3 uger
  • Superflot glans
  • Hurtig påføring og aftagning
  • En lakering der er 100% hærdet og tør, når du forlader klinikken
  • Stort udvalg af flotte farver, nail art, glimmer osv.
  • Allergivenligt produkt

Få smukke negle på hænder og fødder med CND Shellac

Hos Klar Hud lægger vi stor vægt på kvaliteten, og vi holder os løbende opdaterede via kurser, så du kan få de bedste behandlinger, når du ønsker at få flotte negle med Shellac. For os er det vigtigt, at behandlingen er effektiv og behagelig. Vi sikrer dig altid en hygiejnisk, god og sikker negle behandling.

Vores CND Shellac behandling udføres altid af en professionel CND negleteknikker, og før behandlingen udføres en mini manicure/pedicure, hvor der herefter påføres Shellac fra CND. Lakken skal tørre i UV lys, og du kan efter endt behandling med det samme stikke dine hænder i lommen eller tage sko på, fordi lakken er helt tør. Ønsker du ekstra manicure eller pedicure i forbindelse med Shellac, er dette muligt.

Vi arbejder også med CND Creative Play Gel Polish, som er CND´s svar på de klassiske gel neglelakker. Her kan du vælge mellem et væld af forskellige farver og nuancer. Denne type gel polish er optimal til dig, der har brug for mere styrke til dine negle og et bedre valg, hvis Shellac ikke holder særlig godt på dine negle.

Pleje af negle efter CND Shellac behandling

Når du skal rengøre dine negle, som har CND Shellac på, anbefales det, at du bruger en blød neglebørste og ikke skraber neglen med hverken træ eller metal. Derudover kan brug af negleolie flere gange om dagen gøre underværker. Olien løsner og blødgør blidt neglebåndene fra neglen, så neglen frit kan gro og få en perfekt neglekontur. Negleolien er med til at holde neglebåndene bløde og smidige, samtidig med at det er med til at modvirke, at dine negle revner og bliver hårde.

Book tid til CND Shellac på Frederiksberg

Drømmer du om at få flotte negle, som holder sig pæne i flere uger? Så er CND Shellac lige noget for dig. I vores klinik på Frederiksberg står vi klar til at give dig CND Shellac, som er den neglebehandling, der er den langt mest effektive på markedet. Som et ekstra plus er denne type behandling også skånsom overfor dine naturlige negle, da der hverken skal files på dine naturnegle før eller efter behandlingen.

Skal vi forkæle dine negle med professionel CND Shellac på Frederiksberg, så kan du bestille din tid enten ved at ringe til os på telefon 82 82 96 33 eller du kan gå ind på vores bookingformular, som du finder her på siden. Vi glæder os til at give dig de negle, som du går og drømmer om.

Back To Top