skip to Main Content

Tilmeld dig vores nyhedsbrev:

Uren hud på ryggen behandling

Er du plaget af uren hud på ryggen, så vil vores rygbehandling være lige noget for dig. Det essentielle i denne behandling er den grundige dybderens, peelingen og den plejende maske. Det er vigtigt, at de døde hudceller på kroppen bliver fjernet, da disse er medvirkende til urenhederne. I mere angrebne områder vælger vi i nogle tilfælde at bruge en speciel frugtsyre peeling for et endnu bedre resultat. Dette aftales med vores behandler inden booking. 

Ønsker du at prøve vores rygbehandling mod bumser på ryggen eller skulle du have spørgsmål, så er du altid velkommen til at kontakte os på telefon eller pr. mail. Du er også velkommen til at kigge forbi vores klinik på Frederiksberg, hvis du er i nærheden.

klarhud-forside

Hvorfor opstår uren hud på ryggen?

Det er ikke kun i ansigtet, at man kan lide af urenheder. Særligt ryg, bryst og skuldre er også udsatte områder. Huden er præget af udbrud, i form af bumser, som hos mange kan forekomme på ryggen. Årsagen til disse kan skyldes mange forskellige faktorer såsom miljømæssige, genetiske eller hormonelle ubalancer. Desuden kan urenheder på ryggen også forekomme ved længerevarende stress, som typisk ses ved voksne, eller hvis man er meget fysisk aktiv. Det er derfor utrolig vigtigt at vaske ryggen efter fysisk aktivitet, da sved kan være med til at forårsage urenheder på ryggen. 

Uren hud rammer ofte unge mennesker i puberteten, men det kan også ramme på andre tidspunkter i livet. Årsagen til uren hud på ryggen er den samme som årsagen til uren hud og bumser i ansigtet og alle andre steder på kroppen. Når der opstår hormonelle forandringer i kroppen, er en af konsekvenserne blandt andet, at kroppen producerer mere talg. Mange kvinder oplever især urenheder på ryggen under eller efter graviditet eller efter p-pille stop. 

Fremgangsmåde i vores behandling mod uren hud på ryggen

Behandlingen starter med, at din behandler afrenser hele området. Herefter peeles området, som åbner porrerne. Næste skridt i behandlingen er en grundig dybderens, hvor behandleren fokuserer på at fjerne de værste urenheder. Derefter lægges en afstressende og beroligende maske på området, så porrerne igen lukkes. Behandlingen afsluttes med gode og plejende produkter. 

For et endnu bedre resultat vælger vi i nogle tilfælde at bruge en speciel frugtsyre peeling på de mere angrebne områder. Dette aftales med behandleren inden booking af tid til behandling af uren hud på ryggen. 

Hvordan hjælper denne behandling mod bumser på ryggen?

Det essentielle i vores uren hud på ryggen behandling er især peelingen, dybderensen og de afsluttende produkter. Det er vigtigt at få fjernet alle de døde hudceller, da disse er med til at frembryde urenhederne. Mange urenheder på ryggen opstår på grund af ophobninger af døde hudceller i porrerne. Det kan især være svært selv at fjerne de døde hudceller på ryggen, og netop derfor fokuserer vi i denne behandling netop på dette område. 

Hvad kan du forvente af vores uren hud på ryggen behandling?

Når du vælger at få foretaget en behandling for bumser her hos os, kan du efterfølgende blandt andet forvente resultater som:

 • Færre urenheder
 • En mindre fedtet overflade
 • En bedre fugtbalance
 • En mere stabil ph-værdi
 • En bedre beskyttende barriere
 • En reducering af synlige porrer

Gode råd og vejledning til at undgå bumser på ryggen

 • Drik masser af vand
 • Peeling til at fjerne døde hudceller
 • Døjer du med akne, så bær løstsiddende tøj
 • Skift dit sengetøj regelmæssigt – en gang om ugen
 • Vær opmærksom på dine kostvaner. Nogle fødevarer kan fremkalde akne – for eksempel mejeriprodukter, krydderier, alkohol, tomater og kaffe
 • Brug gode og effektive hjemmepleje produkter, og kom regelmæssigt til en af vores professionelle uren hud på ryggen behandlinger
 • NIX PILLE! Ved at pille i urenhederne og bumserne forlænger du helingsprocessen, du risikerer at få ar samt spreder bakterierne

Anbefalinger til dig med uren hud på ryggen

Urenheder på ryggen kan være svært at komme af med, så det kræver, at du virkelig gør en indsats, hvis du vil komme det til livs. Vi anbefaler derfor, at du får mere end en behandling mod urenheder på ryggen, alt afhængig af hvor slemt det er. Ved at få flere behandlinger i en periode, kan du løbende få renset ud og derved holde urenhederne nede. Derudover anbefaler vi, at du plejer din hud derhjemme og bruger de nødvendige produkter, for at optimere resultatet. Vi rådgiver dig i, hvilke produkter du med fordel kan anvende til hjemmebrug. 

Kontakt os eller book en tid online til uren hud på ryggen behandling

Har du spørgsmål til vores behandling mod uren hud og bumser på ryggen, så er du altid velkommen til at kontakte os. Vi står til rådighed med kompetent rådgivning og vejledning ud fra netop dine behov.

Du kan med fordel ringe til os på telefon 31 32 74 78 eller du kan sende os en mail til info@klarhud.dk, hvis det passer dig bedre. Vi sørger derefter for at vende tilbage til dig hurtigst muligt. 

Ønsker du at booke en tid til behandling af uren hud på ryggen, kan du nemt gøre det via vores online bookingsystem. Du er naturligvis også altid velkommen til at kigge forbi vores klinik på Frederiksberg, hvis du alligevel er i nærheden.

Back To Top