skip to Main Content

Tilmeld dig vores nyhedsbrev:

Om behandlerne

output-onlinejpgtools (3)-modified

Michelle

Indehaver af Klar Hud, underviser i det cosmeceutiske hudplejemærke Nimue Skin Technology, censor på kosmetikeruddannelsen og underviser i sugaring for Perron Rigot.

Michelle flyttede som 17 årig til København fra Falster, blev uddannet som kosmetiker med speciale i avanceret hudterapi i 2008, og har siden 2009 arbejdet som selvstændig hudterapeut, makeupartist og negletekniker. Hun bor et stenkast fra klinikken med kæreste, barn og katte, og faldt over lokalerne på Rolfsvej da det lokale pizzaria rykkede ud. Hun kunne straks se potentialet i lokalerne, og fik jævnet sporene fra pizzadejen, med sin vision om at skabe et frirum i den hektiske hverdag mange lever i.

Igennem hendes tid som behandler er hendes fokus flyttet meget over på det holistiske, og hun har i de seneste år taget uddannelser indenfor japansk lifting, gua sha massage, holistisk hudterapi, slow ageing, akupunktur og hvad hun ellers har kunnet finde af spændende behandlingsteknikker der arbejder med hudens egen genopbygning.

Michelle er en ægte ingrediens nørd, og undersøger altid nye produkter og teknikker til bunds, for at kunne tilbyde det bedste i hendes klinik. Huden afspejler vores indre, og alt påvirker vores hud. Så når du bliver behandlet af Michelle, vil hendes fokus være din huds sundhed, og at hjælpe den med at komme i balance helt roligt og naturligt.

Anastassija

Anastassija

Anastassija er negle- og vippetekniker og har arbejdet i skønhedsbranchen siden 2008. Hun har flere uddannelser og kurser indenfor negleteknik- og design, nail art o.l.
I 2016 uddannede hun sig til vippetekniker, og har også undervist i lash lift og shellac, som er to behandlinger hun virkelig udmærker sig i.
Hun er som behandler meget koncentreret om sit arbejde og gør, ligesom resten af behandlerne i klinikken, meget ud af at give dig det bedste resultat, i alt hvad hun laver.

Hun flyttede til Danmark for mange år siden fra Estland, har boet i flere forskellige lande, og hun taler engelsk og russisk, og forstår en del dansk.

Du er velkommen til at sende billeder til vores e-mail info@klarhud.dk af, hvad du gerne vil have, forud for din neglebehandling.

Anastassija deler forfatter Chekhov’s tankegang; “Knowledge is of no value, unless you put it into practice”

Nana stående-modified

Nana

Nana er uddannet lægeeksamineret kosmetolog fra den internationale skole Cidesco, hvor hun skrev speciale om akne og livsstil. Dette er hendes store interesseområde, ligesom hendes mange års erfaring med lash lift har gjort det til en af hendes yndlings behandlinger. Hun er oprindeligt fra Vejle, så forvent en masse jysk charme når du er i hendes hænder.

Hun har før været i tandlæge branchen som klinikassistent, indtil hun fandt sit kald som behandler indenfor hudplejebranchen. Hun er som person og behandler meget smilende, åben og omhyggelig i alle sine behandlinger. Derfor er der heller ingen dumme spørgsmål at stille, og hun vil til hver en tid gøre alt for at få dig til at føle dig personligt behandlet, godt tilpas og i trygge hænder.

Hun er her for dig, og vil glæde sig til at yde omsorg og behandle dig i samme ånd som går igen i klinikken.

Back To Top