skip to Main Content

Tilmeld dig vores nyhedsbrev:

Om behandlerne

output-onlinejpgtools (2)-modified

Ambrosia 

Ambrosia er uddannet kosmetiker med hud og spa speciale, og fik bronzemedalje til sin svendeprøve. Hun er vokset op i København, og kender Frederiksberg særdeles godt. Hun bor her nemlig selv, med sin kæreste og hund. Du vil ikke være i tvivl om at du er kommet i gode hænder hos Ambrosia, som med sin helt rolige og blide berøring kan få enhver til at slappe af og komme helt ned i tempo. Hendes fokus som behandler vil altid være på nærvær, omsorg og at få dine behov og ønsker til at blive opfyldt, samtidig med at hjælpe dig med at opnå de bedste resultater, hvad enten det er stort eller småt. Ambrosia sætter en stor ære i at have en høj faglighed og viden indenfor faget, således at du altid kan gå fra en behandling med nyttig vejledning og gode råd. 

output-onlinejpgtools (3)-modified

Michelle

Indehaver af Klar Hud, underviser i det cosmeceutiske hudplejemærke Nimue Skin Technology, censor på kosmetikeruddannelsen og underviser i sugaring. 

Michelle flyttede som 17 årig til København fra Falster, blev uddannet som kosmetiker med speciale i avanceret hudterapi i 2008, og har siden 2009 arbejdet som selvstændig hudterapeut, makeupartist og negletekniker. Hun bor et stenkast fra klinikken med kæreste, barn og katte, og faldt over lokalerne på Rolfsvej da det lokale pizzaria rykkede ud. Hun kunne straks se potentialet i lokalerne, og fik jævnet sporene fra pizzadejen, med sin vision om at skabe et frirum i den hektiske hverdag mange lever i. Igennem hendes tid som behandler er hendes fokus flyttet meget over på det holistiske, og hun har i de seneste år taget uddannelser indenfor japansk lifting, gua sha massage, holistisk hudterapi, slow ageing, akupunktur og hvad hun ellers har kunnet finde af spændende behandlingsteknikker der arbejder med hudens egen genopbygning. Michelle er en ægte ingrediens nørd, og undersøger alle produkter og nye teknikker til bunds, for at kunne tilbyde det bedste i hendes klinik. Huden afspejler vores indre, og alt påvirker vores hud. Så når du bliver behandlet af Michelle, vil hendes fokus være din huds sundhed, og at hjælpe den med at komme i balance helt roligt og naturligt. 

Nana stående-modified

Nana

Nana er uddannet kosmetolog fra den internationale skole Cidesco. Hun er oprindeligt fra Vejle, så forvent en masse jysk charme når du er i hendes hænder. Hun har boet i København i de sidste 9 år, og bor nu med sin kæreste i Valby. Hun har før været i tandlæge branchen som klinikassistent, indtil hun fandt sit kald som behandler. Hun er som person og behandler meget smilende, åben og omhyggelig i alle sine behandlinger. Derfor er der heller ingen dumme spørgsmål at stille, og hun vil til hver en tid gøre alt for at få dig til at føle dig personligt behandlet, godt tilpas og i trygge hænder. Hun er her for dig, og vil glæde sig til at yde omsorg og behandle dig i samme ånd som går igen i klinikken.

Back To Top