skip to Main Content

Tilmeld dig vores nyhedsbrev:

Lash Lift København

Lash Lift er for dig, som foretrækker en mere naturlig måde at få dine vipper til at syne længere og give mere volumen, samtidig med at det giver et smukt løft som holder op til 6-8 uger.

Foretrækker du en mere naturlig måde at få dine vipper til at syne længere, så er Lash Lift helt sikkert noget for dig. Hos Klar Hud tilbyder vi et professionelt Lash Lift i København, som er et semipermanent buk af dine egne vipper, hvilket vil sige, at øjenvipperne løftes og bukkes, så de på en naturlig måde kommer til at syne længere og se mere fyldige ud. Lash Lift er altså for dig, der ønsker at få 100% ud af dine egne vipper.

Derudover tilbyder vi også retning af bryn. Brynene skaber en ramme til ansigtet, som kan fremhæve dit udseende og give dig et fuldendt look.

Book en tid her på siden til vippe- eller brynbehandling København allerede i dag og fuldend dit look på smukkeste vis.

klarhud-forside

Få et naturligt look med Lash Lift hos Klar Hud i København

Hos Klar Hud tilbyder vi Lash Lift, som er et semi permanent vippebuk, der holder 6-8 uger afhængig af pleje og vippetype. Med et Lash Lift vil du opleve, at dine naturlige vipper syner længere, tættere og flottere. Derfor er der mange fra København, der benytter sig af vores behandling.

Med et Lash Lift hos os løfter og bukker vi skånsomt dine vipper. Med vores Lash Lift behandling kan du undgå at bukke dine vipper hver dag. Et vippebuk hos os i København holder i flere uger, hvilket gør, at du vil opleve smukke buede vipper. Dine øjne vil virke mere intense, og nogle af vores kunder bruger slet ikke mascara i perioden efter, de har fået foretaget et vippebuk. 

Med et Lash Lift hos Klar Hud vil du helt naturligt få fyldigere og længere vipper. Hvis du også ønsker et naturligt, voluminøst look, så er vores Lash Lift helt sikkert en behandling for dig. 

Behandling af Lash Lift København

Lash Lift er en form for vippebehandling, der giver dine øjenvipper et smukt og voluminøst løft. 

  • Vipperne syner længere og er tættere
  • Du slipper for at bruge vippebukker dagligt
  • Smukke buede vipper
  • Holder op til 6-8 uger
  • Mere intensitet i øjenområdet
  • Slut med vipper der støder mod brilleglas

De første 24 timer efter behandlingen anbefales det ikke at udsætte dine Lash Liftede vipper for vand, damp, sauna og makeup. Da der bliver brugt permanent væske kan dette godt udtørre vipperne en smule, og derfor anbefaler vi altid at bruge et plejeprodukt til vipperne. 

Du skal være opmærksom på, at efterhånden som dine øjenvipper vokser, vil de bukkede vippehår blive skubbet ud naturligt. Hver enkelt øjenvippehår har sin egen vækstcyklus, og hårstrukturen kan også være forskellig, hvilket gør det svært at forudsige. Der kan derfor heller ikke gives garanti for, at alle vippehår får det samme buk. 

Hvad er Lash Lift?

Glem alt om krøllede og frizzede vipper som ved almindelig vippe permanent. En ny teknologi har ny gjort Lash Lift muligt.

Ved hjælp af silikonepads som lægges på dine øvre øjenlåg, bliver dine vipper forsigtigt løftet op og fæstes ved hjælp af en vandbaseret gel. Derefter påføres Lash Lift permgel, hvorefter den neutraliseres, vipperne frigøres fra silikonen og renses for gel. 

Denne metode er både skånsom og behagelig. Gem din vippebukker langt væk og få i stedet Lash Lift. 

Kombinerer du Lash Lift med farve af vipper, er det som at have ny og perfekt mascara på 24 timer i døgnet.

Hvorfor få Lash Lift hos Klar Hud?

Lash Lift kan både bruges som erstatning og supplement for makeup. Mange af vores kunder benytter sig af behandlingen, når det er sommer, og de ønsker at undgå at gå med makeup, men stadig gerne vil have fyldige og flotte vipper. I den forbindelse tilbyder vi vores behandling både med og uden farvning. Vores vippebuk er en effektiv behandling, hvor holdbarheden afhænger af, hvor hurtigt dine vipper gror ud.

I 24 timer efter behandlingen er det vigtigt, at vipperne ikke kommer i kontakt med væsker som for eksempel makeup, vand, sved og serum. Hvis dette sker, kan det påvirke holdbarheden af behandlingen. Efter endt behandling rådgiver vi dig om, hvordan du skal pleje dine nyligt bukkede vipper. 

Ønsker du et Lash Lift på Frederiksberg så kontakt os gerne eller book en tid online her på siden. 

Indram dine øjne med retning af bryn 

Ønsker du et mere intenst blik og en smuk indramning af dine øjne, så kan retning af bryn København gøre en imponerende forskel, da det åbner ansigtet op og fremhæver dine øjne og din øjenfarve på smukkeste vis. 

Hos Klar Hud tilpasser vi altid brynene dit ansigts form, og vi tilstræber at ramme et naturligt udseende. Da brynene danner ramme omkring dit ansigt og dine øjne, er det vigtigt at passe og pleje dem korrekt. Vær derfor varsomt med at rette dem for meget, da det tager lang tid for hårene at vokse ud igen. 

Book din tid til Lash Lift København i dag 

Hos Klar hud tilbyder vi Lash Lift, retning af bryn og flere andre behandlinger af vipper og bryn i København. Hvis du har nogle spørgsmål til vores behandlinger, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 31 32 74 78, sende os en mail på info@klarhud.dk eller booke en tid direkte i vores kalender her på siden. 

Klar Hud er drevet af professionelle fagfolk, så du kan være sikker på højt velvære og et optimalt slutresultat, når du bestiller tid til Lash Lift eller andre behandlinger her hos os. 

Back To Top