skip to Main Content

Tilmeld dig vores nyhedsbrev:

+ Skræddersyet 60 min.

Denne behandling indeholder flere af de bedste elementer i en ansigtsbehandling, hvor det hele bliver tilpasset din huds tilstand og hvad du har lyst til. Så ønsker du en lille skræddersyet behandling med fokus på nogle få ting, er det denne behandling du skal vælge. Du har også mulighed for selv at bestemme behandlingens fokus og fortælle, hvad du ønsker din behandling skal indeholde.
Behandlingen består af:

– Afrensning inkl. analyse og valg af behandlingens fokus
– Enzympeeling
– Kan f.eks. indeholde dybderens, massage, kølende rullere, frugtsyrepensling, masker mm.
– Afsluttende produkter

750,- kr.

+ Skræddersyet 75 min.

Denne behandling indeholder flere af de bedste elementer i en ansigtsbehandling, hvor det hele bliver tilpasset din huds tilstand og hvad du har lyst til. Så ønsker du en skræddersyet behandling med fokus på flere ting, er det denne behandling du skal vælge. Du har også mulighed for selv at bestemme behandlingens fokus og fortælle, hvad du ønsker din behandling skal indeholde.
Behandlingen består af:

– Afrensning inkl. analyse og valg af behandlingens fokus
– Enzympeeling
– Kan f.eks. indeholde dybderens, specialmassage f.eks. japansk lifting, gua sha massage, kølende rullere, frugtsyrepensling, specialmasker mm.
– Afsluttende produkter inkl. special sera

920,- kr.

+ Skræddersyet 90 min.

Denne behandling indeholder alle de bedste elementer i en ansigtsbehandling, hvor det hele bliver tilpasset din huds tilstand og hvad du har lyst til. Så ønsker du en stor skræddersyet behandling hvor du ikke skal nøjes, er det denne behandling du skal vælge. Du har også mulighed for selv at bestemme behandlingens fokus og fortælle, hvad du ønsker din behandling skal indeholde.
Behandlingen består af:

– Afrensning inkl. analyse og valg af behandlingens fokus
– Enzympeeling
– Kan f.eks. indeholde dybderens, specialmassage f.eks. japansk lifting, gua sha massage, ansigtsakupunktur, kølende krystal rullere, frugtsyrepensling, flere specialmasker mm.
– Afsluttende produkter inkl. special sera

1100,- kr.

+ Avanceret Skin Resurfacing Complex 60 min.

Avanceret syrekompleks behandling, som giver den ultimative peeling og fornyelse af huden. Effektiv behandling der modvirker linier/rynker, hyperpigmentering, solskader, uren hud og giver generelt en optimering af huden struktur og fylde. Findes i tre udgaver, for bedste virkning på den enkeltes hud.
OBS: Kræver brug af Nimue AHA produkter i mindst en måned, da huden skal tilvænnes syren gradvist for bedste resultat.

Behandlingen består af:

– Afrensning inkl. analyse
– Tetra enzympeeling
– SRC frugtsyre kompleks, bestående af forskellige syrer og enzymer
– Collagen maske eller Alginat maske og TDS
– Afsluttende produkter

850,- kr.

+ Thermal Detox Peel 30-40 min.

Denne “Lunch Peel” behandling arbejder med aktivt kul, varme, skummende aktiver, mild frugtsyre og enzymer, så du på blot 30 minutter bliver dybderenset, detoxet, iltet og exfolieret i overfladen af huden.

Dette giver dig en hud med færre urenheder og linier, mere glød, forfinet porestørrelse, finere overflade og forbedret fugtniveau.

Behandlingen består af:

– Afrensning inkl. analyse
– Aktivt detox complex, virketid 5-10 minutter
– Afrensning af complex med varme omslag
– Afsluttende produkter inkl. TDS

500,- kr

+ Microneedling med TDS og Super Fluids 45-60 min.

Denne behandling er for dig som ønsker øget spændstighed og collagen i huden, og som vil have det nyeste indenfor aktiv anti-age.
Behandlingen udføres med nåle på 1mm og det anbefales at lave behandlingerne som kurforløb af 6-8 gange med ca. 4 ugers mellemrum, for endnu bedre resultater.

Behandlingen består af:

– Afrensning inkl. analyse
– Enzympeeling
– Udførelse af Microneedling med rulle, special Super Fluids og TDS serum
– Collagen maske eller Alginat maske
– Hyaleronsyre ampul

Microneedling første gang 1600,- kr., derefter 850,- kr. pr. gang i kurforløb.

+ Hudanalyse/Konsultation 30 min.

Vælg denne ydelse hvis du har spørgsmål om din hud, og du gerne vil kigges på inden du vælger en ansigtsbehandling. Du kan også booke denne tid hvis du vil have råd og vejledning omkring hvilke produkter du skal bruge derhjemme.
Vi gennemgår så meget som muligt, ønskes der længere tid afsat, kontakt da klinikken via mail info@klarhud.dk eller telefon +45 31327478
Konsultationen er gratis ved køb af produkter over 700,- kr.

400,- kr.

Vi skræddersyer altid vores behandlinger til dig og din hud, så du får lige det du har brug for. Alle behandlinger inkluderer en hudanalyse, så vi er sikre på at du får den rette behandling. Derudover vejleder vi dig gerne i forhold til hjemmepleje og fortsat forløb.

Kontakt os på info@klarhud.dk hvis du har brug for at få forklaret mere om behandlingerne, og for tilbud på kurforløb med f.eks. microneedling og frugtsyre, dette kan kombineres på mange måder afhængig af hudtilstanden.

I forbindelse med skræddersyede ansigtsbehandlinger gives 50% rabat på farvning og retning af bryn og vipper.

Ansigtsbehandling København
Ansigtsbehandling Frederiksberg

Back To Top