skip to Main Content

Tilmeld dig vores nyhedsbrev:

Uren hud i ansigtet

Er du plaget af uren hud i ansigtet, ved du, hvor hæmmende, det kan være. Mange bliver afskåret socialt og bliver ved med at se sig selv som akne patient i mange år efter, også selvom den er gået væk. Ofte er mange ting prøvet, penge spildt og tillid brudt, da ingenting har haft en god effekt.

Vi hos Klar Hud har mange års erfaring med behandling af uren hud i ansigtet, så du kan få den hud, som du altid har drømt om. Alle vores behandlinger bliver skræddersyet til hver enkelt kunde, så du får præcis den behandling, der passer bedst til dig og din hudtype. 

Ønsker du at prøve en af vores ansigtsbehandlinger mod uren hud eller skulle du have spørgsmål, så er du altid velkommen til at kontakte os.

klarhud-forside

Generelt om behandling af uren hud i ansigtet

Her i klinikken er vi eksperter i blandt andet uren hud i ansigtet. Med flere forskellige behandlinger kan vi altid finde den rette behandling, der passer bedst til dig og din hud.

Mange mennesker lider af urenheder i ansigtet, og fælles for dem alle er, at de ville ønske, at de var foruden og i stedet havde en pæn og glat hud. Der findes mange forskellige former for behandling af uren hud i ansigtet, nogle er mere effektive end andre, og det er vigtigt, at man får professionelle øjne på huden, inden man selv begynder at kaste sig ud i bekæmpelse af problemet.

Vores intensive ansigtsbehandlinger er designet med henblik på dybderensning samt reducering af fine linjer og rynker. Om du døjer med teenage hud eller uren hud i ansigtet som voksen, så er vores behandlinger særdeles effektiv mod uren hud, idet de fremmer fornyelsen af celler, samtidig med at de udjævner og minimerer porer samt giver huden en ny glød.

Ansigtsbehandling mod uren hud

Ansigtsbehandlinger kaldes nogle gange også for dybderensende ansigtsbehandlinger eller klassisk ansigtsbehandling, men i bund og grund minder en del af teknikkerne om hinanden. Nogle af vores behandlinger har fokus på uren hud i ansigtet, og her anvender vi de bedste produkter mod dette.

Ansigtsbehandling er godt mod:

  • Hudproblemer såsom akne, uren hud, sarthed, forstørrede porer, rødme og hudorme
  • Hormonelle forandringer ved graviditet eller efter fødsel
  • Hud som har mistet sin glød
  • Rynker og alders tegn
  • Tør hud som klør og er irriteret

Voldsom akne behandling

Dog findes der akne former, som vi kan have svært ved at behandle. Disse former har spredt sig til betændelse i blodbanen og skal derfor behandles med en lægeordineret tabletkur. Dette er hårde kure for hele kroppen, men det er den eneste behandling, der giver et stabilt og sikkert resultat, hvis du er voldsomt plaget af akne og uren hud.

Er du forælder til en person, der lider af denne type akne, skal du have meget med i overvejelserne. Blandt andet hvor hæmmet og psykisk belastet personen er. De ar som kommer på sjælen, kan være mere voldsomme, end hvad en pille kur gør ved kroppen.

Hos Klar Hud vil vi altid give vores bedste råd og vejledning til uren hud i ansigtet – uanset om det er noget, som vi kan give en behandling mod eller ej.

Urenheder i ansigtet viser sig forskelligt hos unge og voksne

I takt med alderen regenererer huden mindre hurtigt, og dens mekanismer ændrer sig. Det betyder, at det hos voksne med uren hud, er noget andet, der gør forskellen, når man skal vælge sin ansigtsbehandling og daglige plejerutine.

Den voksne hud er ikke lige så afbalanceret som teenage-huden, hvad angår fugt, og der er områder, der er mere dehydrerede. Hvis man som voksen anvender udtørrende hudpleje for at komme sin pludselig uren hud i ansigtet til livs, kan der opstå problemer med, at huden i den grad mangler fugt.

Det betyder, at har man uren hud som voksen, bør man vælge hudpleje og en ansigtsbehandling, der er designet til voksen hud og ikke de gængse ”uren-hud produkter”.

Teenage ansigtsbehandling

Hos Klar Hud på Frederiksberg sætter vi stor fokus på hudproblemer hos teenagere – både drenge og piger. En problemfyldt og uren hud i ansigtet teenager kræver særlig pleje med bakteriedræbere og selvfornyende systemer. For eksempel kan frygtsyre være godt mod akne, fedtet og uren hud i ansigtet.

Vi kan også være behjælpelige med at få styr på din hud med en hudanalyse, så vi sammen kan finde frem til, hvilke produkter din hud vil have bedst af for at undgå urenheder.

Når det kommer til generel ansigtspleje af din hud, så du så vidt muligt undgår, at urenhederne vender tilbage med dobbelt effekt, kan vi efter din valgte ansigtsbehandling give dig gode råd og kompetent vejledning.

Få en skræddersyet behandling mod uren hud i ansigtet

Når du booker tid til en ansigtsbehandling mod uren hud hos Klar Hud, så lytter vi til de forventninger, du har til den behandling, som du har booket. Men vi kigger også på din hud, og vi vil altid i samråd med dig tilpasse ansigtsbehandlingen, så du får mest ud af din hudpleje behandling mod uren hud.

Du behøver derfor som udgangspunkt ikke at vide nøjagtigt, hvilken ansigtsbehandling du skal have, inden du kommer. Vores dygtige behandlere vejleder dig i, hvilken behandling og hvilke produkter der bedst vil pleje dit ansigt, så du oplever en hud, der er sund, fordi den har fået den rigtige pleje mod uren hud.

Den bedste ansigtsbehandling er den behandling, der bliver skræddersyet specielt til dig. Uanset om du trænger til en dybderensende behandling mod uren hud i ansigtet eller en behandling mod mild eller svær akne.

Booking af tid til behandling af uren hud i ansigtet

Har du spørgsmål til vores behandling af uren hud i ansigtet, så er du velkommen til at kontakte os. Vi står altid klar med kompetent rådgivning og vejledning ud fra netop dine ønsker og behov.

Ring til os på telefon 31 32 74 78 eller send os en mail på info@klarhud.dk. Vi sørger derefter for at vende tilbage til dig hurtigst muligt.

Ønsker du at booke en tid til behandling af uren hud i ansigtet, kan du nemt gøre det via vores online bookingsystem her på siden. Du er naturligvis også velkommen til at kigge ind forbi vores klinik på Frederiksberg, hvis du er i nærheden.

Back To Top