skip to Main Content

Tilmeld dig vores nyhedsbrev:

Ansigtsbehandling i København

Hos Klar Hud sidder vores dygtige behandlere klar til at forkæle dig med en skræddersyet ansigtsbehandling, der er tilpasset din hud og dens individuelle behov og eventuelle problematikker. Efter en ansigtsbehandling hos os vil du med det samme opleve at din hud føles både fugtigere, friskere og flottere.

Fra det øjeblik, du træder ind i vores skønne og imødekommende lokaler på Frederiksberg i København, vil du føle dig godt tilpas og være i trygge hænder. Det er nemlig utroligt vigtigt for os, at du har tillid til, at vi kan give dig seriøs og kyndig rådgivning samt de bedste resultater.

klarhud-forside

Forkæl dig selv og genopfrisk din hud

Dit ansigt er det sted på din krop, der er mest udsat for sol, vind og kulde, og derfor er det vigtigt, at du passer godt på huden i ansigtet. En ansigtsbehandling styrker og forskønner huden, samtidig med at den forebygger tidlig ældning og urenheder. Med en skræddersyet ansigtsbehandling fra Klar Hud kan du forvente både en resultatorienteret behandling og en afslappende stund, der emmer af forkælelse.

Skræddersyet ansigtsbehandling i København

Hos Klar Hud skræddersyer vi ansigtsbehandlingen, så den passer til dig og dine behov.
Vores ansigtsbehandling bliver individuelt tilpasset efter din hudtype med udgangspunkt i en grundig og professionel hudanalyse. Behandlingen sammensættes, så den passer til lige netop din hud og dens tilstand, og den består blandt andet af afrensning, toning, serum og massage med nøje udvalgte produkter. Du får dermed en dybdegående og effektiv ansigtsbehandling samt den optimale pleje til din hud.

Vores behandlere er eksperter i hudpleje og ansigtsbehandlinger, og det betyder, at de er uddannet til at vurdere, om din ansigtsbehandling skal have et særligt fugtboostende, dybderensende eller opstrammende fokus. Vi rådgiver dig og vejleder ud fra vores viden og erfaring, så du ender med en ansigtsbehandling, der passer perfekt til din hud.

Kontakt os eller book en tid online til ansigtsbehandling i København

Har du spørgsmål til vores ansigtsbehandlinger, eller kunne du tænke dig at bestille tid til en skræddersyet behandling? Så er du altid velkommen til at kontakte os. Vi står klar til at vejlede dig om vores behandlinger ud fra din hudtype og dine behov.

Du kan med fordel ringe til os på telefon 31 32 74 78 eller du kan sende os en mail til info@klarhud.dk, hvis det passer dig bedre. Vi sørger derefter for at vende tilbage med et svar på din henvendelse hurtigst muligt.

Ønsker du at booke en tid til ansigtsbehandling hos os, kan det nemt gøres gennem vores online bookingsystem. Du er naturligvis også altid velkommen til at kigge forbi vores klinik på Frederiksberg i København, hvis du alligevel er i nærheden.

Back To Top