skip to Main Content

Tilmeld dig vores nyhedsbrev:

Lash lift på Frederiksberg

Drømmer du om smukke og voluminøse øjenvipper, men udført skånsomt og uden kunstige vipper? Så er lash lift den rette behandling for dig. Hos Klar Hud på Frederiksberg tilbyder vi lash lift, der ved at løfte og bue vipperne giver et semipermanent vippebuk, der holder i 4-8 uger afhængigt at pleje og vippetype. Fra vores flotte og rolige lokaler på Frederiksberg i København sidder vores professionelle behandlere klar til at forkæle og forskønne dig.

Lash lift er for dig, som ønsker at dine naturlige vipper syner længere, tættere og flottere, men som vil undgå eyelash extensions og vippebukkeren. Behandlingen bruges både som erstatning for og supplement til makeup. Vælger du eksempelvis at kombinere behandlingen med farve af vipper, får vipperne udseende af at have ny og perfekt lagt mascara hele døgnet.

klarhud-forside

Fordele ved lash lift

Med lash lift skyder du genvej til smukke vipper, der syner tættere og længere, samtidig med at de sparer dig tid om morgenen. Herunder kan du læse om nogle af de mange fordele, som en lash lift-behandling har:

  • Vipperne syner både mere voluminøse og længere
  • Du undgår besværet med vippebukkeren derhjemme
  • Du får smukke og flot buede vipper
  • Behandlingen har en holdbarhed på op til 8 uger
  • Mere intensitet omkring øjnene

Kontakt os eller book en tid online til lash lift på Frederiksberg

Hos Klar Hud på Frederiksberg tilbyder vi udover lash lift også farvning af vipper og bryn, der kan give dit ansigt mere karakter og udstråling. Hvis du ønsker en lash lift-behandling eller har spørgsmål til behandlingen, så er du velkommen til at kontakte os.

Giv os et kald på telefon 82 82 96 35 eller send os en mail til info@klarhud.dk, hvis det passer dig bedre. Vores professionelle fagfolk står altid klar rådgivning og vejledning om de forskellige behandlinger,

Ønsker du at booke en tid til lash lift hos os, kan det nemt gøres via vores online bookingsystem. Du er naturligvis også altid velkommen til at kigge forbi vores klinik på Frederiksberg, hvis du alligevel er i nærheden.

Back To Top