skip to Main Content

Tilmeld dig vores nyhedsbrev:

Japansk Lifting København

Japansk Lifting er et naturligt ansigtsløft med afstressende effekt. Det er en fantastisk form for ansigtsmassage, der reducerer ansigtets ydre tegn på ældning, rynker, poser under øjnene mv. Denne form for ansigtsbehandling er meget mere end blot en almindelig ansigtsbehandling, da den giver dit ansigt en mere frisk glød og et ungdommeligt look, samtidig med at den mindsker rynker, løfter, glatter og afspænder dit ansigt på en unik måde uden brug af kniv, restylane eller botox.

Hos Klar Hud tilbyder vi Japansk Lifting København, som er en toplækker behandling, der samtidig har stor effekt på ansigt, krop og sind.

undraw_Powerful_re_frhr

Hvad er Japansk Lifting?

Japansk Lifting hos os i København er en form for naturlig rynkereducerende massage af ansigtet, hvor hud, muskler og væv afspændes, løftes og udrenses for affaldsstoffer. Det er en ekstrem grundig ansigtsmassage, som er meget effektiv, da der bliver arbejdet med muskler, kredsløb, lymfe- og nervesystemet, samtidig med at kroppens egen genopbygning og udrensning bliver stimuleret.

Japansk Lifting er 100% ren nydelse, som er både afstressende, sundt for huden, rynkereducerende og en dejlig selvforkælelses oplevelse.

Udover at Japansk Lifting virker foryngende og opstrammende på huden, så er det også en fantastisk måde at stresse af på.

 

Forkæl dig selv med afstressende Japansk Lifting i København

Hos Klar Hud tilbyder vi i vores klinik i København Japansk Lifting, som er en effektiv og afslappende ansigtsmassage helt uden kirurgi. Her får du en skøn behandling, som gør underværker i hele kroppen. Ikke alene løftes og forynges ansigtet tydeligt, men hævelser og fine linjer bliver mindsket, og samtidig kommer der mere udstråling, farve og glød i ansigtet, da spændinger i muskler og væv bliver frigivet.

Ikke nok med at Japansk Lifting er en yderst effektiv behandling mod rynker i ansigtet, så vil du også opleve, at massagen giver dig en dejlig følelse af afslapning og velvære. Japansk Lifting er altså en meget afslappende form for massage i en travl hverdag, hvor du kan koble helt af.

Efter Japansk Lifting behandling vil du opleve at få selvtilliden tilbage, ligesom du også vil få fornyet energi, som kan hjælpe til med at klare hverdagens udfordringer igen.

Hos Klar Hud får du en afstressende Japansk Lifting i København, som samtidig giver din hud et øjeblikkeligt boost.

 

Hvad får du ud af Japansk Lifting København?

 • Reducerer poser og misfarvning under øjnene
 • Giver fornyet ansigtsglød
 • Strammer op på slap ansigtsmuskulatur
 • Mindsker synlige porer
 • Mindsker arvæv, rynker og furer
 • Udglatter og fornyer rynker og linjer omkring øjne, ansigt og hals
 • Fjerner væskeophobninger og affaldsstoffer
 • Reducerer stress
 • Øger ansigtets og øjnenes udstråling
 • Løfter øjenlåg og hængende mundvige
 • Letter hævelser og poser under øjnene

 

Du vil allerede efter første behandling kunne se og mærke en forandring. For det bedste resultat anbefaler vi, at du får flere behandlinger indenfor de næste 4-5 uger. Herefter holder du det ved lige med en enkelt behandling hver 6-8 uge, alt afhængig af din hudtype og dens beskaffenhed.

 

Japansk Lifting og stress

Når man er stresset, kan det være godt at få hjælp til at slappe af – hjælp til at komme helt ned i gear. Stress påvirker hele kroppen og de negative tanker og følelser i livet, viser sig som rynker, furer og spændinger i ansigtet. En stresset krop vil før eller siden påvirke og forårsage forskellige tegn på ubehag som for eksempel hovedpine, humørsvingninger, søvnforstyrrelser, allergier, muskelspændinger, depression, koncentrationsbesvær osv. Inden disse symptomer viser sig, kan den oplagrede stress i kroppen allerede have vist sig i form af ubalancer i hud og ansigt.

Her går vi med en Japansk Lifting behandling ind og hjælper til med at rette disse ubalancer, og efter behandlingen vil du kunne se forskellen samt mærke afslappethed og velvære i ansigt, krop og sind.

 

Få afbalanceret din krop med Japansk Cosmo Lifting

Japansk Cosmo Lifting reducerer effektivt de fine linjer og den slappe hud. Denne form for behandling er utrolig behagelig og afslappende, hvor blodcirkulationen i huden øges, samt aktivt stimulerer hudens produktion af collagen og elastin. Dette vil resultere i en opstramning af huden samt give en blødere, friskere og flottere hud, der alt sammen er med til at give dit ansigt en helt ny udstråling og glød.

Udover at resultere i en opstrammende effekt, vil den også skabe balance i kroppen. Teknikken er udviklet til at kunne stimulere hele 24 akupunkturpunkter, som alle påvirker kroppens energisystem og skaber balance. Behandlingen mindsker derfor både de ydre tegn på ældning, samtidig med at den skaber en indre ro på en afstressende måde. Zoneterapipunkterne i ansigtet er direkte forbundet med kroppens indre organer. Derfor har Japansk Lifting indflydelse på hele kroppen samt dens organer, og behandlingen vil derfor skabe betydelige resultater indenfor mange indre og ydre områder.

 

Japansk Lifting – 100% naturlig ansigtsbehandling i København

Japansk Lifting er et naturligt, blidt og godt alternativ til kosmetisk operation samt indsprøjtning af for eksempel botox eller lignende. Japansk Lifting opstrammer din hud og fremmer collagen produktionen, derudover mindsker behandlingen poser under øjnene, misfarvninger i huden og trætte furer og spændingsrynker udglattes.

Føler du, at dit ansigt har brug for et løft, så er Japansk Lifting København lige noget for dig. Prøv denne behandlingsform inden du beslutter dig for et kirurgisk indgreb, laserbehandling eller bliver indsprøjtet med botox for at få korrigeret læberne, bekymringsrynkerne og furer på kinderne.

 

Book tid til Japansk Lifting

Hos Klar Hud har vi især stor fokus på virkningsfulde behandlinger, afslapning og velvære. For os er det vigtigt, at du får en positiv og afstressende oplevelse, når du vælger en af vores effektive behandlinger som for eksempel Japansk Lifting.

Derudover gør vi os umage for at give en personlig service, hvor vi lytter til dine specifikke ønsker og behov til behandlingen.

Har du spørgsmål til vores behandlinger eller ønsker du at booke en tid til Japansk Lifting i København? Så er du velkommen til at ringe til os på telefon eller booke direkte online her på siden. Vi glæder os til at høre fra dig og til at se dig i klinikken!

Back To Top