Nimue Skin Technology er en derma-cosmeceutisk frugtsyreserie, der ved at anvende bl.a. naturlig vin-, mælke- og citronsyre, giver huden en eksfoliering samtidig med at huden styrkes i dybden. Målet er at forbedre hudens egen evne til at kunne reparere og genopbygge sig selv, og dermed til altid at fremstå sund og flot.

Nimue Skin Technology blev grundlagt i 1994 af en ledende sydafrikansk plastikkirurg, hvis unikke behandlingsprincipper revolutionerede hele hudplejeindustrien. Principperne blev oprindeligt udviklet til medicinalindustrien, af et forskerteam med speciale i kosmetik. De opdagede, at effektiv behandling af huden allerede før en operation, medførte en markant forbedring af helingsprocessen efter operationen. De forbløffende gode resultater førte til skabelsen af Nimue.

Nimue’s unikke formler og markedsledende produkter, er baseret på meget høje kvalitetsstandarder og exceptionelle ingredienser, der alle kommer fra internationalt anerkendte laboratorier. Med Nimue oplever forbrugeren således meget attraktive resultater både via særdeles effektive klinik-behandlinger, men også via effektive hjemmeplejeprodukter.

I dag er Nimue Skin Technology globalt anerkendt som et revolutionerende, innovativt hudplejemærke, der via fortsat banebrydende forskning og professionelle, autoriserede Nimue-klinikker konsekvent leverer ekstraordinære resultater til den krævende forbruger.

Nimue er en komplet serie, der henvender sig til alle hudtyper og aldersgrupper. Nimue har desuden både en speciel ungdomsserie, en herreserie og en særdeles populær solcreme.

“Nimue er ikke et produkt, det er et kald…”