Om behandlingen

Klinikken har gennem mange år specialiseret sig i anvendelsen af professionel body sugaring, som påføres og fjernes fra huden med en særlig hånd-teknik. Vi anvender flydende spartelvoks ved almindelig voksning, dette sikrer et tyndt og præcist lag voks, som giver et skånsomt og grundigt resultat.

Sugaring giver mange unikke fordele. Måden hårene bliver fjernet på med den specielle teknik og sukkermasse, gør at de bliver fjernet i hårets vækstretning. Dette gør at man undgår knækkede hår, unødvendigt ubehag, irritation, og meget mere.

Ved hårfjerning i armhuler samt intime zoner anvender vi kun sugaring med Alexandria sukkerpasta. Denne metode er mere skånsom ved huden i de sarte områder, da den ikke tager fat i huden og man flekser hårene ud i groretningen.

Alexandria sukker, som anvendes ved sugaring, er en blanding af naturlige ingredienser og indeholder ingen kemikalier, som kan skade hud og krop. Metoden man bruger til at arbejde massen ind på, fjerner meget effektivt døde hudceller og efterlader huden silkeblød, glansfuld og utrolig sund at se på.

Det anbefales, at hårene er mellem ½-1 cm lange. Er de længere, bedes de trimmes før behandling, for at sikre det bedste resultat.

Vi yder en loyalitetsrabat ved sugaring, da det tager mindre tid i nogle af de større områder, hvis du holder behandlingen ved lige. Dette gør at du som kunde sparer penge, samtidig med at du får mindsket hårvæksten når du får fjernet hårene inden for de 6 uger. Tiderne bookes med det gældende interval, for at opnå rabatten.

Undgå bodylotion inden en behandling, og undgå at peele området dagen før, samme dag og dagen efter, samt sol, sauna og svømmehal ca 24 timer efter. Medbring gerne et rent og løstsiddende stykke tøj til det område der lige er blevet behandlet. Dette er for at sikre det bedste resultat af din behandling.

Ved indgroede hår og irritationer, anbefales det at peele huden mildt ca. to gange ugentligt, gerne efterfulgt af ShaveSafe, og at fugte huden med Alexandria lotion som fugter og beroliger uden parfume og tilstoppende ingredienser.

Priser

Sugaring:
Bikini/tanga 2-5 uger (kvinder) 259,- kr.
Bikini/tanga 6-10 uger (kvinder) 299,- kr.
Bikini/tanga ny (kvinder) 329,- kr.
Brazil 2-5 uger (kvinder) 429,- kr.
Brazil 6-10 uger (kvinder) 479,- kr.
Brazil ny (kvinder) 529,- kr.
Armhuler 2-8 uger 199,- kr.
Armhuler ny 229,- kr.
Arme 349,- kr.
Ryg inkl. skuldre 449,- kr.
Bryst og mave 449,- kr.
Halv ryg, bryst eller mave 279,- kr.
Baller (kvinder) 149,- kr.
Overlæbe, hage eller kinder 149,- kr.
Overlæbe og hage 199,- kr.
Halvt ansigt (overlæbe, hage og kinder) 249,- kr.
Næse 110,- kr.

Voks:
Halve ben (inkl. knæ) 329,- kr.
Hele ben 479,- kr.
Hele ben med voks inkl. bikini/tanga med sugaring 599,- kr.
Hele ben med voks inkl. brazil med sugaring 789,- kr.
Arme 299,- kr.
Ryg inkl. skuldre 379,- kr.
Bryst og mave 379,- kr.
Halv ryg, bryst eller mave 249,- kr.
Baller (kvinder) 149,- kr.
Overlæbe, hage eller kinder 129,- kr.
Overlæbe og hage 180,- kr.
Halvt ansigt (overlæbe, hage og kinder) 229,- kr.
Næse (med hard wax) 110,- kr.